Team


Mousab Alseikh

WIKD - founding father

Mousab is een veelzijdige, getalenteerde Syriër die zich enkele jaren in Gent woont. Hij is een ongelooflijk sterk designer, met oog voor een variatie aan stijlen. Voor meubels die in de kringwinkel zelfs niet verkocht geraken of die mensen meteen naar het containerpark brengen, creëert hij de meest functionele en creatieve ontwerpen. Een ander talent van Mousab is zijn neus voor ondernemerschap. Een financieel gezond bedrijf is het resultaat.

Yazan

Schrijnwerker

Yazan werkt als schrijnwerker en all round medewerker mee bij WIKD. Yazan heeft vele talenten en is super gemotiveerd om hier in België verder een toekomst uit te bouwen. Voor zijn lieve glimlach smelt je meteen!

Kathleen Torfs

Vrouwtje-van-alles

Met een opleiding in de schrijnwerkerij, bestuurslid bij Trafiek vzw en een achtergrond als sociaal werker is Kathleen de ideale madam om het WIKD-project mee verder uit te bouwen. Mails en telefoons beantwoorden, samenwerkingen verkennen, marketing, zelf de handen uit de mouwen steken, de medewerkers waar nodig ondersteunen... Kathleen houdt wel van wat variatie!

En jij?

Wil jij jouw integratieproces een boost geven en heb je talent voor schrijnwerkerij en/of meubelbekleding? Aarzel niet om ons te contacteren. Dan zoeken we samen uit of we iets voor elkaar kunnen betekenen!