Van complete interieurs tot unieke meubels


Van complete interieurs tot unieke meubels

INTERIEUR

Naargelang jouw budget, de technische mogelijkheden en jouw smaak stelt Mousab een ontwerp op. Ongetwijfeld komt er een uniek en mooi project uit de bus. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Muurdecoratie (volle muur, of aparte stukken)
  • Painted art 
  • Upcycling van interieurelementen in privéwoningen: trappen, ingebouwde kasten, bureaus, tafels...
  • Een geupcycled interieur of specifieke interieurelementen op maat voor jouw professionele zaak. Je kan kiezen uit verschillende stijlen: Gaande van vintage, landelijk, bohemian tot strak en modern. 


MEUBELS 

Voor het materiaal dat we binnenkrijgen, ontwerpt Mousab ook voortdurend nieuwe designs. Het materiaal wordt daarna in het atelier geupcycled naar kwalitatieve functionele of decoratieve meubels. Een nieuw meubel én tegelijkertijd je steentje bijdragen aan de vermindering van de afvalberg: wat wil je nog meer?

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de webshop. De meubels kun  je ook 'in het echt' bewonderen in de Wikd Gallery - Meibloemstraat 18, 9000 Gent. 


Vind je niet jouw gading binnen het geupcyclede aanbod, maar wil je toch graag samenwerken met WIKD: Aarzel niet om ons te contacteren. Dan bekijken we of onze schrijnwerkers met nieuw, aan te kopen hout het door jou gevraagde design of interieurwerk kunnen uitvoeren.