Van complete interieurs tot unieke meubels

INTERIEUR

Naargelang jouw budget, de technische mogelijkheden en jouw smaak stelt WIKD een ontwerp op. Ongetwijfeld komt er een uniek en mooi project uit de bus. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Muurdecoratie (volle muur, of aparte stukken)
  • Upcycling van interieurelementen in privéwoningen: trappen, ingebouwde kasten, bureaus, tafels...
  • Een geupcycled interieur of specifieke interieurelementen op maat voor jouw professionele zaak. Je kan kiezen uit verschillende stijlen.

MEUBELS 

Voor het materiaal dat we binnenkrijgen, ontwerpen we ook voortdurend nieuwe designs. Het materiaal wordt daarna in het atelier geupcycled naar kwalitatieve functionele of decoratieve meubels. Een nieuw meubel én tegelijkertijd je steentje bijdragen aan de vermindering van de afvalberg: Wat wil je nog meer?


STRUCTURELE BOUWWERKEN

WIKD heeft de nodige ervaring, machines en expertise in huis om ook structurele bouwwerken uit te voeren. Voorbeelden hiervan zijn: houten vloeren leggen, plafonds dichtmaken, valse wanden zetten, een trap maken, een houten (al dan niet verhoogd) terras aanleggen... Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van recup materialen uit ons magazijn. Bij grotere projecten en om te voldoen aan sommige technische aspecten en veiligheidsvereisten dient soms gewerkt te worden met nieuw materiaal. 


Nieuwsgierig? Neem een kijkje verder op onze site.  


Aarzel niet om ons te contacteren. Graag tot binnenkort.